Przepisy

Pudding z nasionami chia i borówkami

  • Deser
  • 10'
  • x

1

Dodaj orzechy i wodę do blendera i mieszaj przez 1 minutę.

2

Odcedź mieszaninę i umieść ponownie w mikserze, razem z wiśniami, jagodami goji i daktylami.

3

Zmieszaj.

4

Do miski wlej przyprawione mleko orzechowe.

5

Dodaj nasiona chia i laskę wanilii.

6

Potrząśnij.

7

Przykryj i wstaw do lodówki na noc, podawaj z jogurtem (w zależności od preferencji)

Składniki

  • 100 g orzechów włoskich
  • 300 ml wody
  • 1 suszony daktyl
  • 1 garść jeżyn
  • 1 garść jagód goji
  • 15 g nasion chia
  • 2 g wanilii

Korzyści

  • Celność
  • Moc
  • Siła
ZATWIERDZONE PRZEZ DIETETYKÓW FC BARCELONA ZATWIERDZONE PRZEZ DIETETYKÓW FC BARCELONA